Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

Yeni Sezona Seyircisiz Cezası!

HABER: ÖZGÜR YILDIRIM

Kısa adı PFDK olan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Elazığspor-Karşıyaka Müsabakası ile ilgili kararını açıkladı…

TFF 3. Lig 1. Grup’un 34. Haftası’nda sahasında konuk ettiği Karşıyaka’ya 4-0 yenilen ve bu maçtaki taraftarlarının neden olduğu çirkin – kötü tezahürat eylemi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor’un cezası belli oldu. Kurul, bordo-beyazlı ekibimize 1 maçı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 5.250 TL para cezası verdi. Buna göre Bordo-Beyazlı ekibimiz yeni sezonda iç sahada oynayacağı ilk maçı seyircisiz oynayacak.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 25 Mayıs 2023 tarih ve 66 sayılı toplantısında aldığı karar şöyle;
“ENTEGRE SOLAR ELAZIĞSPOR Kulübünün, 20.05.2023 tarihinde oynanan ENTEGRE SOLAR ELAZIĞSPOR-KARŞIYAKA TFF 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 5.250.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına” karar verilmiştir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol