Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Yetenekli Sporculara Bakanlıktan Jest

Gençlik ve Spor Bakanlığının sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme programı kapsamında uzman kadro ile birlikte çocukların taramaları yapılmıştı. Gerçekleştirilen tarama sonucunda çocukların antrenmanları devam ederken bakanlığın çocuklara ve antrenörlere göndermiş olduğu sportif malzemelerin dağıtımı gerçekleştirildi. Sportif malzemeler, sportif eğitim uzmanı personeller tarafından toplam 51 sporcu ve 9 antrenöre dağıtıldı.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın sportif yetenek taraması ve spora yönlendirme programı kapsamında uzman kadro ile birlikte çocuklarımızın taramaları yapılmıştı. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı içerisinde seçilen çocuklarımız uzman kadromuz ile birlikte antrenmanları spor tesislerimizde devam ediyor.

Bu kapsamda çocuklarımızın verileri kayıt altına alınarak bakanlıkla paylaşılıyor. Buradan inşallah önümüzdeki yıllarda yetenekli sporcularımızı farklı branşlarda milli takımlara inşallah hep birlikte kazandıracağız. Ben buradan teşrif eden çocuklarımız ile birlikte bu sporcu kardeşlerimizin velilerini yürekten kutluyoruz böyle başarılı ve pırıl pırıl sporcular yetiştirdikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ama bu çocuklarımızın gelişim sürecinde hep birlikte hem antrenör hem kurum hem de koordine içerisinde bu çocuklarımızı daha ileriye birlikte taşıyacağız. Dolayısıyla sizlerden çocuklarımızla hem de bizimle olan iletişimi arttırmanızı istiyorum. Bugün burada sevgili sporcular sizlerden isteğim hem derslerinizde başarılı olmanızı hem de spor yaparak antrenmanlarınıza devam etmenizi istiyorum. Çünkü burada bulunan  çocuklar yetenekleri sayesinde seçildiniz.  Ve sizler inşallah ilerde ülkemizi çok iyi yerlerde temsil edecek sporcular olacaksınız azimle gayretle çalışmalarınıza devam edeceksiniz.

Bugün sizlere, başta bakanımız Dr. Muharrem Kasapoğlu’nun önderliğinde bakanlığımızın göndermiş olduğu spor malzemeleri eşofman, tişört, çorap, ayakkabı, çanta ve birçok spor malzemesinin dağıtımını yaptık. İnşallah bunları antrenmanlarınızda kullanarak performansınıza bir nebze de olsa katkı sunmak istiyoruz. Bunların inşallah devamı gelecek ben hem sizlere hem de ailelerinize buralara kadar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Görev alan ekibimdeki tüm arkadaşlara ve tüm çalışanlarımıza da sizleri yetiştirdikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. (Spor Servisi)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol