Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Bölgesel Amatör Lig dondurulabilir

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilimiz takımları Aksaray Gençlik ile Fırat Üniversitesi GSK’nin yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta ligin dondurulması gündemde. Temsilcilerimizin yer aldığı BAL 2. Grupta, depremin etkilediği illerden Kahramanmaraş İstiklalspor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Arapgirspor, Şanlıurfa Viranşehirspor, Kahta 02 Spor, Elbistanspor, Malatya İdmanyurdu gibi takımlar yer alıyor.

Yetkililer, deprem yaşayan illerden Kahramanmaraş stadında çadır kentin kurulduğunu, bu takımların ligin devam etmesi durumunda müsabaka oynamada sıkıntı yaşayacaklarını göz önüne alarak büyük bir ihtimalle BAL’ın bu haliyle dondurulmasının söz konusu olacağını ifade ediyorlar.

Yetkililer TFF’nin yapacağı değerlendirme sonucunda kesin bir karar alınacağını ve buna göre hareket edileceğini ancak masadaki en önemli seçeneğin ligin bu şekilde dondurulması olduğunu ifade ediyorlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol