Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Mehmet Akif İnan Voleybol Turnuvası Başladı

Eğitim Bir Sen Elazığ 1 nol’u şube tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Mehmet Akif İnan voleybol turnuvası bu yılda büyük bir heyecanla başladı. 32 takımın katıldığı ve yaklaşık 1 ay sürecek turnuvanın final maçı 5 Haziran'da Balakgazi Lisesi spor salonunda oynanacak.

Turnuva ile ilgili açıklamalarda bulunan Eğitim Bir Sen Elazığ 1 nolu şube Başkan Yardımcısı ve turnuva sorumlusu Muzaffer Ayyıldız, “Mehmet Akif İnan anısına düzenlemiş olduğumuz geleneksel voleybol turnuvamız bu yıl da başladı. Bu turnuvayı her yıl düzenlememizin amacı eğitim camiasındaki Dostluk ve kardeşlik hukukunu geliştirmek ve eğitim çalışanlarının kaynaşmasını sağlamak. Üye ayrımı gözetmeksizin tüm eğitim çalışanlarının katılımına açık olan turnuvamız sendikamızın özlük hakları dışındaki sosyal kültürel ve diğer faaliyet kollarında da aktif olduğunu gösteriyor. Bir sendikadan öte bir gönül hareketi, bir sivil toplum hareketi olduğumuzu her fırsatta ifade ediyoruz. Deprem olduğunda da sahadaydık eğitim çalışanlarının özlük hakları söz konusu olduğunda da sahadayız. Eğitim çalışanlarının kaynaşması için spor, eğitim, gezi, sosyal ve kültürel faaliyetler söz konusu olduğunda da sahadayız. Turnuvamıza katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Turnuvamızın dostluk ve fair-play çerçevesinde geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol