Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

AMATÖR FUTBOLCU TRANSFERİ 17 OCAK'TA BAŞLAYACAK

2021 - 2022 Futbol Sezonu 2. Transfer Dönemi TFF Amatör İşler Müdürlüğü tarafından alınan karar doğrultusunda bir hafta öne çekilerek 17 Ocak 2022 tarihinde başlayacağı bildirildi.

Amatör Küme Futbol Liglerinde transfer sezonu başlıyor. Elazığ amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan yapılan yazılı açıklamada, kulüplere devre arasında takviye yapma olanağı tanıyan 2.Transfer ve Tescil Döneminin TFF Amatör İşler Müdürlüğü tarafından alınan karar doğrultusunda bir hafta öne çekilerek 17 Ocak 2022'de başlayacağını duyurdu.

Buna göre amatör Küme futbol kulüplerinin transfer için gerekli olan evraklarını en geç 4 Mart 2022 mesai bitimine kadar Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na teslim etmeleri gerekiyor. Amatör Küme’de 17 Ocak Pazartesi günü resmen başlayacak olan transfer dönemi, 4 Mart Cuma günü sona erecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol