Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Arlı’nın Adı Mezun Olduğu Okulun Kütüphanesine Verildi

Yazar Nurçin Arlı’nın adının verildiği kütüphanenin açılışı yapıldı. Açılış törenine Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Memur- Sen Şubesi Başkanı İbrahim Bahşi, Her Daim İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Küçüktepe ve sinema sanatçısı  Hakan Serim, okul öğretmenleri ve idarecileri katıldı. Yazar Nurçin Arlı açılışın ardından online olarak kütüphaneye bağlanarak  açılışa katılanlar ile sohbet etti.

“Çok Zengin Bir Kütüphane Açmış Bulunuyoruz 

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, açılış törenin ardından yaptığı açıklamada, “Nurçin Kardeşimiz  üçüncü kitabını yazdı ve okuyucularına sundu. Bizler de bugünün anısına müdürlüğümüz Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğümüz ile hayırseverlerimizin katkıları ile  çok zengin bir kütüphane açmış bulunuyoruz.  Ben bu noktada bizi yalnız bırakmayan bütün misafirlerimize, okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize   çok teşekkür ediyorum.” dedi

“Sıra Sende’yi Tüm Okurlara Tavsiye Ediyorum”

Sinema sanatçısı  Hakan Serim ise yaptığı değerlendirmede, “Gelecek nesillere güzel eserler bıraktığı için Nurçin kardeşime çok teşekkür ediyorum.  Elazığ’a gelişimiz son gelişimiz olmayacak Elazığ’a yine geleceğiz.   Ben Bun oktada Nurçin kardeşimizi sonuna kadar desteklediğimi belirtiyor. Nurçin kardeşimizin yazdığı son kitap olan Sıra Sende’yi tüm okurlara tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Nurçin Arlı Engel Tanımayan Bir Kardeşimizdir”

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise yaptığı açıklamada yazar Arlı’yı azmi dolayısıyla tebrik etti. Başkan Yıldırım  “Nurçin Arlı engel tanımayan bir kardeşimizdir. Üçüncü kitabı dolayısıyla kendisini yürekten kutluyorum.   Nurçin kardeşimizin mezun olduğu okulda açılan bu kütüphaneye isminin verilmiş olmasından dolayı da Milli Eğitim Müdürümüz Feyzi Gürtürk’ü okul öğretmen ve idarecilerini yürekten kutluyorum. Kardeşimiz azmin ve istenildiğinde hiçbir engelin insanın önünde duramayacağını gösteriyor.  Ben hayatında başarılar diliyorum.” dedi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol