Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber  elazığ

Bu haber kez okundu.

Dost Meclisinin Gündemi Sağlık Oldu

Toplantıya, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Abdulkadir Kantarcıoğlu konuk oldu.

MÜSİAD üyelerine, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı’nın görev ve sorumlulukları, faaliyet alanları hakkında bilgilendirmeler de bulunan Kantarcıoğlu, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisi ile ilgili değerlendirmede bulunarak, sağlık alanındaki  gelişmeler ile alakalı bilgiler verdi.

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan yaptığı açıklamada; “Önemi son zamanlarda daha çok anlaşılan ve gerçekten büyük fedakarlıklarda bulunan, insanla uğraşıp, insanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, derdine derman olmayı, meslek olarak seçen tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum.

MÜSİAD, ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden işadamları derneği olarak, önceden belirlenen ilke ve değerleri paylaşan, üyeleri arasındaki dayanışmayı geliştiren ve kendi içinde sağladığı bu birlik ve beraberlik ruhuyla ülkemizin, maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunan bir kuruluştur.

MÜSİAD, yurtiçinde 89 irtibat noktası bulunan, yurtdışında 95 farklı ülkede toplamda 225 nokta ile hizmet veren bir sermaye platformudur.

Bu duygu ve düşünceler ile MÜSİAD ailemize yeni katılan Muhammed Enes Polat kardeşimize ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol