Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ GÜRSEL EROL’DAN VATANDAŞLARA KORANA VİRÜS UYARISI

Yeni normalleşme sürecine sarı renk ile orta risk kategorisinde  giren Elazığ’da vakaların artmasıyla 3 hafta içerisinde  turuncu renge döndü. 

Bunun üzerine Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı  kent merkezinde cadde ile bağlantılı sokaklarında HES kodu kontrolünün yapılması  kararlaştırıldı. 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’da  artan vaka artışına karşı vatandaşları uyardı. Virüsün bitmediğini  ve bulaşma riskinin devam ettiğini  belirten Milletvekili Erol,  maske mesafe ve hijyenin önemine vurgu yaptı.

Elazığ’da son zamanlarda vakaların arttığını aktaran Milletvekili Gürsel Erol, “Elazığ yeni normalleşme sürecine sarı kategoride girdi.

Fakat son zamanki artışla birlikte turuncuya döndük. Vatandaşlarımız daha dikkatli olması gerekiyor. Çünkü zamanında yaşanan yasaklardan dolayı esnaflarımız ve vatandaşlarımız zor zaman geçirdi.

Yeniden aynı tablonun yaşanmasını istemiyoruz.

Tedbirlere azami ölçüde riayet etmemiz gerekiyor. Virüs bitmedi ve bulaşma riski devam ediyor. Vatandaşlardan ricamız, bu normalleşme sürecinde maske, mesafe ve hijyen kurallarına büyük ölçüde uymalarıdır” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol