Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

PEYGAMBER SEVDALILARI DERNEĞİ KUDÜS İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Peygamber Sevdalıları Derneği Tarafından Dünya Kudüs günü münasebetiyle Öğretmenevi Önünde basın açıklaması düzenlendi.

İsrail’in Filistin’e yönelik yatığı saldırılar kınandı. Gerçekleştirilen programa çok sayıda vatandaş katıldı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Elazığ Koordinatörü Mehmet Zülfü Öztürk, İsrailin zulmüne dur denmedikçe diğer İslam şehirleri de benzer tabloyla karşılaşacak diye konuştu. Öztürk, “Bu katiller sürüsüne dur denilmezse bugün Kudüs’ün esaret altında olması gibi yarın İstanbul, Tahran, Kahire, Mekke, Medine diğer İslam ülkeleri de benzer tabloyla karşı karşıya kalacaktır. Bugün bizlerde bu davaya sahip çıkmaz ve Kudüs’ün özgürlüğü için üzerimize düşen görevleri yerine getirmezsek hepimiz vebal altında kalırız” dedi.

Öztürk Müslümanlara seslendi. Öztürk, “gelin hangi millet, parti, tarikat, cemaat ve hareketten olursak olalım vahdet içerisinde Allah’a dayanarak Kudüs’ün düşmanlarına karşı mücadele edelim” dedi.

Araştırmacı Yazar Yusuf Yüksel, Müslümanların bir imtihandan geçtiğini dile getirdi. Yüksel, “Biz şunu biliyoruz ki biz bir imtihan ile karşı karşıyayız inşallah bu imtihanı bir avuç Müslüman’da olsak dünyayı ayağa kaldıracak şekilde Kudüs’ümüze sahip çıkacağız ve bütün Müslümanlara hususumuz inşallah Müslümanların ittifakına birliğine beraberliğine vesile olacaktır” dedi.

Program, Kudüs için dua edilmesi ve şiir okunması ile sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol