Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Elazığ TFFHGD; "Hakem Talebi Olmadı!

Geçtiğimiz gün MH Fırat Üniversitesi ile Viranşehir Belediyespor arasında oynanan ve hakem olmadığı için yardımcı antrenör Ramazan Kılıç’ın yönettiği maçın yankıları devam ediyor. Haber bültenlerimize taşıdığımız bu durumun üzerine Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nden açıklama geldi.

"Altını çizerek belirtmek isteriz ki ilgili müsabakaya dair herhangi bir hakem talebi olmamıştır..."açıklamasında bulunan TFFHGD Elazığ Şubesi Yönetim Kurulu ; "Geçtiğimiz gün ilimiz spor medyasında yer alan bazı haberlere göre, ilimizi bölgesel amatör ligde temsil eden Mh Fırat Üniversitesi ile Viranşehir Belediye Spor arasında oynanan hazırlık müsabakasına hakem talep edildiği ve hakem talep edilmesine rağmen müsabakaya hakem atanmadığı bununla birlikte ilgili takımın bir önceki hazırlık müsabakasında hakeme yönelik yapılan eleştiriler nedeniyle hakem atanmadığı iddialarını üzüntüyle takip etmekteyiz.

Altını çizerek belirtmek isteriz ki ilgili müsabakaya dair herhangi bir hakem talebi olmamıştır. Hakem talebi olmamasına rağmen, il hakem kurulunun hakem atamadığına dair yapılan bu asılsız haberler gerek spor camiası adına gerekse hakem camiası adına birlik ve beraberliğimizi zedeleyen ve her zaman her takıma eşit mesafede olan camiamızı ve il hakem kurulunu karalama çalışmasından öte bir anlam taşımamaktadır. Bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilimiz futbolu için çalışmalarımızı gayretle sürdürmeye devam edeceğiz. Kamuoyuna önemle duyurulur." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol