Öne Çıkanlar Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yardım Kolisi Dağıttı Ayakta Yolcu Yasaklandı Bakan Yardımcısı Şuay Alpaya Yeni Görev duğurganlık salgın sonrası için steril hale getiriliyor

Bu haber kez okundu.

"KAZANMAK ZORUNDAYIZ!"

3. Lig 1. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Temsilcimiz Elazığspor erteleme maçında kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Başkent Gözgözler Akademi ile karşılaşacak. Elazığspor Sportif  Direktörü Alaattin Tutaş; ” Bilindiği gibi Ligin 19. Haftası'nda oynanması gereken ancak olumsuz hava ve saha şatları nedeniyle ertelenen bir karşılaşma oynayacağız. Bu karşılaşmada tek amacımız var. Kazanmak ve rakiplerimiz ile aramızda ki puan farkını kapatmak.”dedi.

Başkent Gözgözler Akademi Maçı'na, Ara Transfer Dönemi'nde takıma kazandırılan oyunculardan yoksun olarak çıkacaklarını belirten Elazığspor Sportif  Direktörü Alattin Tutaş; “Bu takım ligin ilk yarısında bu oyuncular ile mücadele verdi. Bugünde bu genç oyuncu grubumuz rakibi karşısında en iyisini vererek galip gelmek için mücadele edecekler. Takım olarak gerekli birlikteliği ve mücadeleyi verip rakibimizi mağlup ederek ligde kalma yolunda bize gerekli olan puanları almanın çabasında olacağız. Genç oyuncularımız da bugünkü maçın ne anlama geldiğini biliyorlar. Onlarda gerekeni yapmak adına sahada olacaklar.”diye konuştu.

HAKEM DİYARBAKIR’DAN

Doğukent Stadında yarın saat 13.00' da oynanacak olan karşılaşmayı Diyarbakır Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Metin Ateş yönetecek. Müsabakanın yardımcı hakemliklerini Eskişehir Bölgesi’nden Turgut Evran ile İstanbul Bölgesi’nden Cemal Can Çakır yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise Kütahya Bölgesi’nden Emre Korkmaz görevlendirildi.

Anahtar Kelimeler:
KAZANMAK ZORUNDAYIZ!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol