Öne Çıkanlar Elazığ yerelhaber elazığdanhhaberler Türkiye türkiyede deprem

Bu haber kez okundu.

Yükseliş İle Birlikte XRP de Harekete Geçti: XRP’de Son Durum!

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, yükselen kripto para piyasasında Ripple (XRP) fiyatını ele aldığı bir yazı hazırladı.

XRP Fiyatında Son Durum

Kripto para piyasası, Grayscale'in SEC davasını kazandığı haberinin duyurulması ile birlikte hızla yükselişe geçti. Son 24 saatte yüzde 3'e yakın değer kazanan XRP, 0,53 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Ayrıca XRP'nin 24 saatlik toplam işlem hacminde ise yüzde 110'a yakın bir artış kaydedildi.

COINTURK ve COINTURK NEWS adlı iki kripto para sitesinde de belirtildiği gibi son haftalarda yüksek oranlarda değer kaybederek piyasa değeri yüksek çoğu kripto para birimine kıyasla nispeten daha düşük bir fiyat performansı sergileyen XRP, elde edilen verilere göre son 1 aylık zaman dilimi içerisinde %25’e yakın değer kaybetti ve geçen hafta içerisinde kısa bir süreliğine de olsa 0,5 dolar desteğinin altına geriledi. XRP, yeniden kısa bir süre içerisinde 0,5 dolar seviyelerinin üzerine çıkmayı başarsa da henüz 0,55 dolar seviyelerini aşamadı.

Öte yandan kripto para piyasasının yönünü yeniden yukarı çevirmesi ve lider kripto para birim BTC’deki değer artışlarının etkisiyle XRP de piyasadaki çoğu altcoin gibi yeniden yükselişe geçti. XRP, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %3’e yakın bir değer artışı kaydederek 0,53 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı ve kritik 0,55 dolar direncine önemli ölçüde yaklaştı.

Kripto Para Birimlerinde Gözle Görülür Yükseliş

Elde edilen verilere göre dünden bu yana güçlü bir yükseliş başlatan ve çift haneli değer artışları kaydeden kripto para birimleri de oldu. Stacks (STX), Bitcoin Cash (BCH), Toncoin (TON), THORChain (RUNE) ve Eos (EOS), kaydettikleri son değer artışlarının ardından CMC verilerine göre piyasa değeri yüksek kripto para birimleri arasında, yüzdelik olarak son 24 saatte en çok değer kaybeden kripto para birimlerinin başında yer aldı.

Bunlara ek olarak EOS ile ilgili önemli bir gelişme de yaşandı. EOS, uzun süreli sessizliğini bozarak Japonya'nın regülatörü JVCEA tarafından onay alarak Japonya içinde kullanılabileceği duyurdu. EOS, Japonya'nın en büyük kripto para borsalarından biri olan BitTrade üzerinde Eylül ortasında alım satıma açılacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol