Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR Bursa Yıldırımspor BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ

Bu haber kez okundu.

“14 Mayıs Ateşi Elazığ’dan Türkiye’ye Yayılacak!”

HABER: DİLEK YILDIRIM

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, milletvekili olduktan sonra da her vatandaşın sürekli ulaşabileceği bir vekil olacağını söyledi.

Türkiye'nin kaderini belirleyecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine sayılı günler kalırken, siyasi partiler ve milletvekili adayları da seçim çalışmalarına hız verdi. MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesindeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vatandaşların büyük teveccüh gösterdiği Işıkver, Elazığ’a hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, Elazığ’ın sorunlarına hakim olduğunu ve çözüm yolları konusunda kendine güvendiğini söyledi.

*BANA İSTEYEN HER ŞEKİLDE ULAŞACAK

Doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmek için çıktıkları bu yolda ulaşılmaz bir milletvekili olmayacağını aktaran Işıkver, “Günün 24 saati ulaşılabilir olacağım, teşkilatlarımızla birlikte çalışıyor olacağım ve onları dinleyeceğim. Sadece seçim zamanı görünüp akabinde görünmeyen, ulaşılamayan bir vekil olmayacağımı belirtmek istiyorum. Bana isteyen her şekilde ulaşacak.” dedi.

TOKİ MAĞDURİYETLERİNİN FARKINDAYIZ

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver, Yemişlik TOKİ sakinleri ile bir araya geldi. Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda vatandaşlar Işıkver’i büyük bir sevgi seli ile karşılanan Işıkver, yaşanan mağduriyetlerin farkında olduklarını ve en kısa sürede tüm taleplerin yerine geleceğini belirtti.

ELAZIĞ HER ZAMAN YÜCE TÜRK DEVLETİNİN BEKASINDAN YANA OLMUŞTUR

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı olarak büyük bir zaferle galip çıkacaklarına inandığını söyleyen MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver; “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli başkanlığında Cumhur ittifakı olarak 14 Mayıs seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacağımıza şüphemiz yoktur. İnşallah Cumhurbaşkanımızı tekrardan Cumhurbaşkanı yapacağız. “Milliyetçi Hareket Partisini ise Dr. Devlet Bahçeli liderliğinde Meclise daha da güçlü göndereceğiz.”dedi.

ELAZIĞ HER ZAMAN YÜCE TÜRK DEVLETİNİN BEKASINDAN YANA OLMUŞTUR

Elazığ’ın her zaman yüce Türk Devletinin bekasından yana olduğunu ifade eden Semih Işıkver; “İnşallah, 14 Mayıs zaferinin ateşi Elazığ’dan Türkiye’ye yayılacaktır” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol