Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır…

Bu haber kez okundu.

14 Mayıs seçimlerinde sandıklar kapandı: Gözler sonuçlara çevrildi...

Türkiye'de milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekili aday tercihini gerçekleştirmek için sabahın erken saatlerinde sandık başına giderek oyunu kullandı. Sandıklar saat 17.00 itibariyle kapanacak. Daha sonrasında gözler büyük bir heyecanla sonuçlara çevrilecek...

LİDERLER OYUNU KULLANDI

Partilerin liderleri ve siyasetçiler de bugün sandık başına giderek oylarını kullandı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da oyunu kullandı. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara'da Arjantin İlkokulu'nda oyunu kullandı. MHP lideri Devlet Bahçeli Ankara'da Anıttepe Ortaokulu'nda oyunu kullandı.

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ve adaylıktan çekildiğini açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ankara Çankaya'da oylarını kullandı.

TÜRKİYE GENELİ SONUÇLAR

Türkiye geneli Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçları Gazetemizde anlık verilerle yer alacak. İl il Cumhurbaşkanı ve milletvekil seçim sonuçları da yine grafiklerle Gazetemiz takip edilebilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol