Öne Çıkanlar GÜRKAN: HER YENİ İŞ ZİRVESİ YENİ BİR EKONOMİK HEYECAN VE TİCARİ FIRSATTIR Bursa Yıldırımspor BAŞKAN YILDIRIM BALIĞA ALKIŞ BASKİLE YATIRIM MÜJDESİ

Bu haber kez okundu.

15 Temmuz Destanını asla unutmayacağız

Hain FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirmek istediği ancak milletimizin kahramanlık destanı karşısında başarısız kılınan darbe girişiminin 7'inci yılında bir mesaj yayımlayan İş İnsanı Mehmet Tügen, halkın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü tebrik etti.

15 Temmuz hain darbe kalkışmasının yaşandığı o karanlık gecede yurdu yaşatmak için can veren ama canından aziz bildiği vatanından vazgeçmeyen yiğitlerin hakkının asla ödenemeyeceğini belirten Tügen, 15 Temmuz şehitlerinin, Malazgirt'ten Çanakkale'ye, İstiklal Harbi'nden Kıbrıs Barış Harekatı'na, zalime ve küfre karşı yürütülen hak mücadelesinin günümüzdeki temsilcileri olduğunun altını çizdi.

“DEVLETİMİZ VAR OLSUN, MİLLETİNE YAR OLSUN”


Mesajında “Onların Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet ilkeleri etrafında birleşerek yaptığı kahramanlıklar; istikbalimize yürüyüşümüzde bizlere ilham kaynağı olmaya devam edecektir” ifadelerine yer veren Tügen, şunları paylaştı;

“Şüheda gövdesi, bir baksana dağlar taşlar; o rükû olmasa dünyada eğilmez başlar” diyen Mehmet Akif Milletimizin hiçbir güç ve kuvvet karşısında yılmayacağını, adına özgürlük denilen kavramın nasıl da damarlarda hissedildiğini, yalnızca iki satırla gözler önüne sermiştir.

Üzerinde yaşadığımız bu zorlu coğrafyada var olabilmenin, büyümenin ve güçlü olabilmenin temel koşulunun mazimizi ve istikbalimizi doğru okumamız olduğu asla unutulmamalıdır.

Tarih boyunca FETÖ'nün tertiplediği hain darbe girişimi gibi pek çok badireyi bertaraf etmeyi başaran bir ecdadın evlatları olarak bizlere düşen, atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanımızı onurla korumanın yolu milletçe kenetlenmek, şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine sahip çıkarak ülkemizi daha güçlü daha müreffeh yarınlara taşımak için hep birlikte çok daha fazla çalışmaktır.

Cennet mekân şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anarken onların öncülüğünde yazılan 15 Temmuz Destanını asla unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz kutlu olsun. Devletimiz var olsun, Milletine yar olsun. Al bayrağın gölgesinde yurdumuz payidar olsun.

İcra etmekte olduğumuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı mücadele ederken şehit düşen vatandaşlarımız ve güvenlik birimleri mensuplarımız başta olmak üzere bütün Şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden Gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, hayatta olan Gazilerimize huzurlu, sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol