Öne Çıkanlar Alt Liglere Devam Kararı AKILLI KAVŞAK VE EBUKOM PROJE İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığ haber 2023 ELAZIĞ YILI İLAN EDİLSİN

Bu haber kez okundu.

19 Mayıs Kutlamaları Başladı

Elazığ’da   19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Valilik meydanında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çelenk sunma merasimi ile başladı.

Birçok gençlik ve spor kulübü üyesinin de katıldığı 104’üncü yıl dönümü kutlamalarında Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, 19 Mayıs’ı coşku ile kutlayacaklarını belirtti.

“ÜLKEMİZ GÜN GEÇTİKÇE DE GÜÇLENİYOR”

Gençlerin  bilimde çok iyi yerlere geldiğini söyleyen Eren,  “Gençlik Haftası 15 Mayıs günü Çelenk Sunumyla başlamıştı ve bir çok faaliyetlerde devam ediyor, gerçekleştirdiğimiz bir çok faaliyette sanatsal ve sportif olarak 21 Mayıs gününe kadar da devam edecek. Tabi özellikle Kurtuluş Savaşı’nın en zor yıllarında Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları bize çok zengin bir ülkeyi emanet etti. Ülkemiz gün geçtikçe de güçleniyor. Gençlerimiz bilimde çok iyi yerlere geliyor. Uluslararası projeler üretmeye başladı. Bunun meyvelerini de alıyoruz” dedi.” dedi.

19 Mayıs kutlamaları, gün içerisinde birçok program ve etkinlik ile devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol