Öne Çıkanlar GENEL haber  elazığ TFF elazığhaber23

Bu haber kez okundu.

2 HIRSIZ SUÇÜSTÜ YAKALANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saat 04.00 sıralarında bir iş yerindeki hırsızlık olayı ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma başlattı.

Yapılan çalışmada olayın şüphelisi olduğu E.Ş. (22) ve S.B. (37), bakır kabloları toplamış vaziyette çaldıkları 2 adet tespih ve 1 adet siyah kordonlu kol saati ile suçüstü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğümüz tarafından, 07.08.2022 günü saat 04:00 sıralarında meydana gelen işyerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar neticesinde; ekiplerimizin devriyeleri sırasında olayın şüphelisi olduğu tespit edilen; E.Ş (22), S.B (37), isimli şahıslar iş yerinin kilidini kırıp içerde hazırladığı bakır kabloları toplamış vaziyette, 2 adet tespih, 1 adet siyah kordonlu kol saati ile ekiplerimiz tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahısların üzerinden çıkan 2 adet tesbih ve 1 adet saat görevlilerimizce sahibine teslim edilmiş olup, E.Ş ve S.B isimli şüpheli şahıslar Emniyet Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemlerinin ardından 07.08.2022 tarihinde adli mercilerce sevk edilmiştir."ifadelerine yerverildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol