Öne Çıkanlar yenıufuk yeniufuk gazetesi elazığyerelhaber DEPREM teşekkür İstanbul

Bu haber kez okundu.

23 Elazığ FK Ayvalıkgücü Deplasmanında

HABER: GÜLÇİN TURGUT

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 23 Elazığ Futbol Kulübü Ligin 32. Haftasında deplasmanda Ayvalıkgücü Belediyespor’a konuk olacak.

GENÇ OYUNCULARA ŞANS VERECEĞİZ

Ligde son üç haftaya girdiklerini ve takım olarak grubun rahat takımlarından biri konumunda bulunduklarını belirten 23 Elazığ FK Teknik Sorumlusu Samet Ersöz “ Bu sezon ligde verdiğimiz mücadele sonucunda son üç haftaya raha bir konumda giriyoruz. Takımımızın kadrosunda yer alan oyuncularımızdan bu güne kadar kadroda yeterince yer alamamış olan genç oyuncularımızı  son üç haftada hem ligin deneyimini kazanmaları hem de tecrübelerini artırmaları adına kadroya koyarak mücadele edeceğiz.”dedi.

BİZİM BİR HEDEFİMİZ VAR

“Elbetteki hedefimiz her oynayacağımız maçtan puan veya puanlar ile ayrılmak. Ligin rahat takımlarından biri olmamıza karşılık ulaşmak istediğimiz bir hedefimiz var. Pazar günü grupta Play Off mücadelesi veren Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında iyi bir oyunla puan veya puanlar alarak ayrılmanın mücadelesini vereceğiz.” Dedi

Ayvalıkgücü Belediyespor- 23 Elazığ Futbol Kulübü karşılaşması 7 Mayıs Pazar günü saat 15.00 de Ayvalık Hüsnü Uğural stadında oynanacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol