Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

23 Elazığ FK Taraftar Desteği İstiyor!

23 Elazığ FK olarak ligde arzuladıkları yere gelmenin mücadelesini verdiklerini belirten Teknik Sorumlu Samet Ersöz, “Geçen hafta sonunda deplasmanda Bayrampaşa karşılaşmasında iyi mücadelemizin karşılığını 3 puanla aldık. Bu galibiyete gerçekten ihtiyacımız vardı.

Oyuncularımız maçın son dakikasına kadar mücadeleyi bırakmadı ve bunun sonucunda sahadan istediklerini alarak ayrıldılar.”dedi.
Bu hafta sonunda kendi sahalarında Grup Lideri Karaman FK’yla oynayacakları maçta kazanmak adına çalışmaları yoğun tempoda sürdürdüklerini aktaran Ersöz; “Bu maçtan da istediğimizi alarak ayrılmak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Son derece zorlu bir mücadele olacağını biliyoruz. Oyuncularımız ile hem fiziksel olarak hem de mental olarak bu maçın hazırlığını yaptık.

Bizim sahada daha güçlü olmamızı sağlayacak olan tribünden bize destek verecek olan taraftarlarımızdır. Onların desteği oyuncularımız için sahada itici güç olacaktır. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Ancak onlarında zaafı bulunuyor. Biz de bundan faydalanacağız. Pazar günü tribünlerde seyircilerimizi görmek bizleri mutlu edecektir. Bu maçın hazırlıklarını bugün yapacağımız idmanla tamamlayacağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol