Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

“41 GÜNDE 41 MAHALLE GEZİSİ”

CHP Elazığ İl Teşkilatı’nın başlattığı “41 Günde 41 Mahalle Gezileri” devam ediyor. Bu kapsamda CHP heyetinin durağı, Yıldızbağları Mahallesi oldu. CHP Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran ve partililer, Yıldızbağları Mahalle Muhtarlığında mahallenin durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra Yıldızbağları Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Duran, esnafların da sorun ve taleplerini dinledi.

Başlattıkları 41 Günde 41 Mahalle Gezileri kapsamında her gün farklı bir mahallede gezilerine devam ettiklerini belirten CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran, “gittiğimiz her mahallede esnaf ve vatandaşın sorunlarını yerinde tespit ediyoruz.” dedi.  Duran Mahalle gezileri sonunda tespit ettikleri sorunları bir rapor haline getireceklerini söylerken İktidara gelmeleri halinde sorunların çözümü için çalışacaklarını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol