Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem  elazığ

Bu haber kez okundu.

AÇIK BASKETBOL VOLEYBOL VE TENİS SAHASI GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR.

Elazığ merkezde yer alan ve 1 adet olan Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi gerek içerisinde ki faaliyetlerle gerekse il içi yapılan organizasyonlarla adını duyuruyor. Gençliğin yoğun olarak vakit geçirdiği bu merkezde sanatsal ve kültürel olarak bir çok faaliyet yapılmakta ayrıca ücretsiz olarak kullandırılmaktadır. Gençlik Merkezi çatısı altında yer alan Münir Yılmaz Sentetik Sahası ilimiz amatör sporuna ve bir zamanlar da Profesyonel takımlarımıza ev sahipliği yapmıştı ancak bu merkez çevresinde yeni yapılan ve gençlerin hizmetine sunulan Açık Basketbol Voleybol ve Tenis sahası gençlerden yoğun ilgi görüyor.
 
Mahalle gençlerinin yoğun olarak kullandığı sahada sportif aktivitelerini  yapan gençler; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz, Gençlik Merkezi içerisinde yer alan Çok Amaçlı Salonda sürekli kullanamıyoruz çünkü kurs ya da salon programları oluyordu, şimdi bahçe de yapılan ve ışıkları açılan saha da her akşam arkadaşlarımızla basket oynuyoruz bizim için çok güzel oldu, emeği geçenlere teşekkürler, ifadelerine yer verdiler.


Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Her şey Gençlerimiz İçin sloganıyla attığımız her adımda yeni bir yapı inşa ediyoruz, gençlik merkezi aktif olarak hizmet eden bir yer bu yüzden ihtiyaçlara cevap vermek adına Merkez çevresinde değişim ve dönüşümler yapıyoruz. Kendi imalatımız olan çardaklardan, Portatif Havuz ve son olarak ta Açık Sahamızla gençler için adımlar atıyoruz. Mahalle içerisinde yer alan açık saha ile artık Gençlerimiz burada Basketbol, voleybol ve Tenis oynayabilecekler. Tüm ilçe ve beldeler de bu tarz yapılar inşa etmeye devam edeceğiz. Gençlerimiz için hayırlı ve sakatsız olmasını diliyoruz, ifadelerine yer verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol