Öne Çıkanlar Alt Liglere Devam Kararı toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığ haber AKILLI KAVŞAK VE EBUKOM PROJE İHALESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 2023 ELAZIĞ YILI İLAN EDİLSİN

Bu haber kez okundu.

Açıkkapı: Ülkeyi Bölmek İsteyenlere Fırsat Vermeyeceğiz

6-7 Ekim 2014'te Aynularab (Kobani) bahanesiyle terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının gerçekleştirdiği saldırıların üzerinden 9 yıl geçti. Bu olaylarda 2 polisimiz şehit oldu, 35 vatandaşımız yaşamını yitirdi. Doğu ve Güneydoğu'da masum insanların evleri, okullar, iş yerleri ve kamu binaları terörün hedefi oldu.

Terör olaylarının 9. Yıl dönümü vesilesiyle basın açıklaması yapan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, ne bu olaylarda şehit olan polislerimizi, ne kurban eti dağıtmak için çıktığı evinden vahşice katledilerek şehit edilen Yasin Börü ve arkadaşlarını, ne de diğer acıları unutmayacaklarını, yapılan hainliğin de asla unutulmayacağını söyledi.

AÇIKKAPI: “TÜM KAHRAMANLARIMIZI RAHMETLE, MİNNETLE ANIYORUZ”


Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı'nın açıklamasında, “Ülkemizin birlik ve beraberliğine kasteden bu hain saldırıları üzerinden ne kadar süre geçerse geçsin lanetliyorum. Milletimizi bölmeye, parçalamaya çalışanlar bilsinler ki; karşılarında dimdik duran bir Elazığ, bir millet, bir devlet var. Diyarbakır'da, Kurban Bayramı sırasında ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Yasin Börü ve arkadaşlarına yapılan vahşeti unutmadık, unutmayacağız. Şehit edilen polislerimizi unutmadık, unutmayacağız. Bu millet, terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürecek. Ne pahasına olursa olsun, bu ülkeyi bölmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Biz birlikte Türkiye'yiz, birlikte güçlüyüz! Bu vesileyle 15 Temmuz hain darbe girişiminde, terörle mücadelede, kurtuluş mücadelesinde vatan, millet , bayrak uğruna şehadet şerbetini gözünü kırpmadan içen tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnetle anıyoruz." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol