Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Açıkkapı’dan Güven Vurgusu

14 Mayıs seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, vatandaşların ilgisinden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Hem ilçelerimiz, beldelerimiz hem de köylerimiz, Ak Parti’ye ve siyasi hareketinin yanı sıra  onun yol arkadaşlarına destek veriyor.” dedi.

 Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, 14 Mayıs seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda  Karakoçan ve Kovancılar Seçim Koordinasyon Merkezlerinde halkla buluşan Açıkkapı vatandaşların ilgisinden oldukça memnun olduklarını belirterek, “Eksiklikleri kendilerinden dinledik. İnşallah bu eksiklikleri kısa, orta ve uzun vadede çözeceğiz. İlimize ve bölgemize çok daha etkin hizmetler yapmak için mücadelemiz ve çalışmalarımız devam edecek.” dedi. 

SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİK

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Karakoçan ve Kovancılar Seçim Koordinasyon Merkezlerinde halkla buluştu. Esnaf ve vatandaş ziyaretinin ardından Okçular Köyü’ne geçen Açıkkapı, 17 köy muhtarı ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi. Açıkkapı,  muhtarların Ak Parti’ye ve onun siyasi hareketine inandıklarını ve güvendiklerini de söyledi.

BÜYÜK BİR TEVECCÜHLE KARŞILAŞTIK

Daha sonra Çaybağı (Karaçor ) Topağaç Mezrası’nda vatandaşlarla bir araya gelen Açıkkapı, Sarıcan Beldesi’nde vatandaşları ziyaret etti. Daha sonra Palu’ya geçerek esnaf ve vatandaşları dinleyen Açıkkapı  ziyaretlerinde büyük bir teveccühle karşılaştıklarını, eksikliklerin dinlendiğini, bunların kısa, orta ve uzun vadede çözüme kavuşturulacağını söyledi.

AK PARTİ’YE VE SİYASİ HAREKETİNE, ONUN YOL ARKADAŞLARINA DESTEK VERİYORLAR

Elazığlılara bu güne kadar vermiş oldukları destekten dolayı şükranlarını ve saygılarını sunan Açıkkapı, “Karakoçan, Kovancılar ve Palu ilçelerimizi ziyaret ettik. Burada inanılmaz bir teveccühle karşılaştık. Hem ilçelerimiz hem beldelerimiz hem de köylerimiz, Ak Parti’ye ve siyasi hareketine, onun yol arkadaşlarına destek veriyor. Seçim koordinasyon merkezimizin açılışında bunu bizzat gördük. Ziyaretlerimiz kapsamında 17 köyümüzün muhtarı ile bir araya geldik. Muhtarlarımızın da bize olan güveni ve inancı tamdır. Yine de temaslarımız kapsamında eksiklikleri kendilerinden dinledik. İnşallah bu eksiklikleri kısa, orta ve uzun vadede çözeceğiz. İlimize ve bölgemize çok daha etkin hizmetler yapmak için mücadelemiz ve çalışmalarımız devam edecek.  Aziz hemşehrilerime bugüne kadar vermiş oldukları destekten dolayı şükranlarımızı ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol