Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Aday Adayı Av. Gülaç: “Partiye 500 Üye Kazandırdım”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. Cengiz Gülaç,  seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti'ye 500 üye kazandıran Aday adayı Av. Cengiz Gülaç, üye formlarını AK Parti İl başkanlığına giderek teslim etti.

“YAKLAŞIK 500 CİVARINDA AK PARTİ’MİZE YENİ ÜYE KAYDI GERÇEKLEŞTİRDİK”

Milletvekili aday adayı Av. Cengiz Gülaç, seçim çalışmaları kapsamında üye kampanyası başlattığını belirterek, AK Parti’ye 500 üye kaydı gerçekleştirdiğini söyledi. Gülaç, “28. Dönemde AK Parti’mizde aday adaylığı açıklamıştım. Bu sürede kendimce bir kampanya başlatmaya karar verdim. Hemen hemen her seçim döneminde yaklaşık 6 binin üzerinde AK Parti’mizden aday adayı arkadaşlarımız Türkiye’nin bütün illerinde müracaatta bulunuyorlar. Bende bu dönemde bir farkındalık olabilmesi açısında ve bu davanın ve bu seçimin çok kıymetli olduğunu bildiğim için beni seven eşim, dostum ve Elazığlı hemşehrilerimi bir kampanya başlatmıştım. Yaklaşık 500 civarında AK Parti’mize yeni üye kaydı gerçekleştirdik birazdan başkanlarıma bütün bu üye formlarını teslim edeceğim. Ben bu üye kampanyasına kayıt olan 500 Elazığlı hemşehrime huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Diğer 6 bin müracaat yine olursa belki daha çok olacak herkes 500 üye getirirse yaklaşık 3 milyon yeni üyemiz olacak AK Parti’mizin zaten 11 milyon üyesiyle dev bir orduyuz, inşallah Cumhurbaşkanımızı 14 Mayıs’ta yalnız bırakmadığımız gibi bu seçimin ne kadar önemli ve kıymetli olduğu bilinciyle ben buradan bu kampanyayı başlatmış oluyorum. Bütün Türkiye’yi AK Sevdamıza, AK davamıza üye olmaya davet ediyorum” dedi.

SKM Başkanı Semih Tekmen, Ak Parti’ye üye sayısının giderek arttığını söyleyerek Cengiz Gülac’a teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol