Öne Çıkanlar Elazığ yerelhaber elazığdanhhaberler yeniufuk elazığyeniufuk Türkiye

Bu haber kez okundu.

Aday Adayı Fatih Çelik ziyaretlerini sürdürüyor

Bu kapsamda Ağın, Keban, Baskil, Sivrice ve Maden ilçeleri ile Akçakiraz, Yazıkonak, Yurtbaşı ve Mollakendi Beldelerini ziyaret eden Çelik, Belediye ve İlçe Başkanlarının yanı sıra teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerle ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulunan Çelik, verimli geçen ziyaretlerde kendilerini en güzel şekilde ağırlayan AK Kadroların temsilcilerine teşekkür etti.

Kurulduğu günden itibaren AK Parti saflarında yer aldığını, 2013 yılından itibaren de teşkilatlarda aralıksız bir şekilde görev yaptığını anımsatan Çelik, dünya lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Elazığ’dan destek verebilmek için bu yola koyulduğunu kaydetti.

Çelik sözlerini şöyle sürdürdü; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına uzun yıllardır hizmet ediyorum. Bu hizmetimi milletvekili olarak sürdürme kararı aldım. Bu kapsamda aday adaylığı müracaatımı yaptım. Ardından ilçe ve belde ziyaretlerine başladım. İnşallah bir kaç güne tüm ilçe be beldelerimizi gezmiş olacağız. Tabi ben uzun yollar teşkilatta görev yapan biri olduğum için çoğu teşkilat mensubumuz şahsımı tanıyor, biliyor. Bu yüzden ziyaretlerimiz gayet samimi bir ortamda gerçekleşiyor. Ben bizlere kapılarını açan Belediye Başkanlarıma, İlçe Başkanlarıma ve vatandaşlarımıza sizler aracılığıyla şükranlarımı sunuyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol