Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Afetin görünmeyen kahramanları

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremler sonrasında gazeteciler önceki depremlere nazaran daha farklı ve zor koşullarda çalışıyor.

Kahramanmaraş depreminin ardından tüm Türkiye'den ekipler seferber oldu. Sahada canla başla mücadele devam ederken bölgelerden umut veren haberler de geliyor.

Depremde en çok yıkıma uğrayan illerden biri olan Malatya'da, ülkenin bir çok bölgesinden giden arama-kurtarma ekiplerinin çalışmaları yoğun şekilde sürdürürken, basın mensupları da zorlu hava şartlarına rağmen bölgede görevini yapmaya çalışıyorlar.

Bu ekiplerden biri olan Elazığ İhlas Haber Ajansı Muhabirleri  Mücahid Kantarcıoğlu ve Rıdvan Yeşilırmak, depremin ilk gününden itibaren çalıştıkları alanda, kıyamet senaryosu ölçeğinde yıkıma, can kayıplarına, çaresizliğe tanık olmalarına rağmen gece gündüz demeden görevlerinin başında.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol