Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız az hasarlı YENİ KARAR 8inciye Hazırlanıyor İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

AĞIN’A PAKET ARITMA SİSTEMİ KURULACAK

Ağın İlçesine kurulacak olan paket arıtma tesisinin yer teslimi yapıldı.

Arıtma Sistemi ile Keban Baraj Gölüne karışan Kanalizasyon Suyunun engellenmesi sağlanacak.

İller Bankası ve Yüklenici firma Ağın’da Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu Öncülüğünde incelemelerde bulundu.

USLU: “210 GÜN SONRA ARITMA SİSTEMİNE GEÇECEĞİZ”

Projenin İlçede dönüm noktası olacak bir proje olduğunu vurgulayan Başkan Ali Uslu, 210 gün içinde sistemin hazır hale geleceğini söyledi. Uslu, “Çok önemli hatta ilçenin dönüm noktası diyebileceğimiz bir yatırım için illet bankası bölge müdürlüğümüzden arkadaşlarımız burada. Ağın’ın en büyük problemlerinden biri paket arıtma sistemi. 845 kodunun içine yapılan foseptiğin artık 210 gün sonra arkadaşlarımız daha erken biteceğini söylüyorlar ama sözleşme süresi 210 gün. 210 gün sonra yine biyolojik arıtmayla yine belediyemize sadece elektrik faturası maliyeti getirerekten bir arıtma sistemine geçeceğiz” dedi. 

USLU: “ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN”

Temiz bir toplum ve temiz bir çevre için paket arıtma sistemine geçileceğini söyleyen Uslu, projenin belediyeye maliyeti ile ilgili bilgi verdi. Uslu, İleri nesillerde temiz bir toplum temiz çevre için paket arıtma sistemine geçiyoruz. Bunun ihalesi de İller Bankası Genel Müdürlüğü yaptı. 7 milyon 300 bin TL artı KDV ihale bedeli var. Fiyat artışı derken muhtemelen 10 milyonu bulacak gibi görünüyor bunun 5 milyonu SUKAP kapsamında devletimizin hibesi Allah devletimize zeval vermesin rabbim hükümetimizden razı olsun bize bu desteği sunduğu için. 5 milyon TL’yi de biz Ağın Belediyesi olarak 15 senede ödeyeceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol