Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı gayrimenkul  elazığspor tff

Bu haber kez okundu.

Ak Parti Elazığ Milletvekilleri Oylarını Kullandı

Milletvekili Erol Keleş, ailesiyle birlikte oyunu TOKİ Fırat İlkokulu’nda 1195 No’lu sandıkta kullandı.

EROL KELEŞ:  HAYIRLARA VESİLE OLMASINI NİYAZ EDİYORUM

Milletvekili Erol Keleş, Seçimin Türkiye ve Elazığ için hayırlı olması temennisinde bulunarak; “ 14 Mayıs tarihinde bir seçim yaşadık seçimin iki basamağı vardı bunlardan biri milletvekili seçimi diğeri ise Cumhurbaşkanımızın seçimiydi. Tabi seçim sonuçlarını gerçekten Türkiye’miz, ülkemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 14 Mayıs’ta huzurlu, güvenli tam bir demokrasi şöleni içerisinde bir seçim geçirdik ciddi anlamda bir katılım vardı bu seçimde de katılımın yüksek olacağını temenni ediyorum. 14 Mayıs seçim sonuçlarında 323 milletvekili seçimiyle meclisi çoğunluğunu Cumhur İttifakı kazandı Cumhurbaşkanlığı açısından baktığımız zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 49.5’lik bir oranla seçimin galibiyle yine Cumhur İttifakı kazandı yalnız 50+1’i dolduramadığımız için 28 Mayıs’ta tekrardan seçime geldik. Bu seçimin huzurlu, güvenli geniş katılımlı bir seçim olmasını temenni ediyorum ülkemize, şehrimize ve Türk demokrasisine hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” dedi.

AÇIKKAPI: BÜYÜK TÜRKİYE ZAFERİ YOLUNDA OYUMUZU KULLANDIK

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’da Bahçelievler ilkokulunda kullandı.  Açıkkapı, seçmeni oy kullanma davet ederek, “ Ülkemizin istikrarı, çocuklarımızın geleceği için, Büyük Türkiye Zaferi yolunda oyumuzu kullandık. Rabbim'den kullandığımız oyların vatanımız ve milletimiz için hayırlar getirmesini diliyor, Türkiye Yüzyılı'nı inşa ederken tüm vatandaşlarımızı sandığa, yeniden tarih yazmaya davet ediyorum.”

NAZIRLI:  ELAZIĞ HAZIR! TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ise Vali M. Lütfullah Bilgin İlkokulunda oyunu kullandı. Nazırlı seçmeni oy kullanmaya davet ederek, “ Vali M. Lütfullah Bilgin İlkokulunda oyumu kullandım. Çocuklarımızın, gençlerimizin, ülkemizin geleceği için, Türkiye Yüzyılı için tüm hemşehrilerimi sandığa davet ediyorum. Elazığ hazır! Türkiye Yüzyılı başlıyor.

Oy kullanan Ak parti Milletvekilleri okullarda sandık müşahitlerimizi ve oy kullanan hemşehrilerimizi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol