Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Özsoy, Teşkilat Ziyaretlerine Başladı

İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevinden istifa ederek 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti Elazığ Milletvekilliği için adaylık başvurusunda bulunan Selahattin Özsoy, teşkilat ziyaretlerine Palu ilçesiyle başladı.

Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım’ı ziyaret eden Özsoy, daha sonra AK Parti Palu İlçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Hasbi Erginöz ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Özsoy, teşkilat mensuplarıyla seçimlere ilişkin istişarelerde bulundu.

Ankara bürokrasisinde etkin bir isim olarak tanınan ve şehre yatırımlara yönelik destekleriyle ön plana çıkan Selahattin Özsoy, ziyaretlerinde vatandaşlarla da bir araya geldi. Özsoy, “ 2023 seçimleri hem ülkemiz hem de milletimizin geleceği adına çok önemli bir dönüm noktasıdır. Son 21 yıldır güçlü bir Türkiye inşası için daima geleceği şekillendiren AK Parti, milletimizin güçlü desteğiyle 2023 seçimlerinden de zaferle çıkacaktır. Bizler de güçlü bir Türkiye inşası için inançla ve azimle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. 2023 seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol