Öne Çıkanlar Ayakta Yolcu Yasaklandı Bakan Yardımcısı Şuay Alpaya Yeni Görev Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yardım Kolisi Dağıttı duğurganlık salgın sonrası için steril hale getiriliyor

Bu haber kez okundu.

AK Parti milletvekili listesinde sona gelindi! İşte bakanların aday gösterileceği iller

2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde son viraja yaklaşıldı. Tüm ittifaklar milletvekili aday listesinin oluşturma telaşında. Edinilen bilgilere göre AK Parti’de listelerin yüzde 70’inin tamamlandığı kaydedildi. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Kayseri’den, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Şanlıurfa’dan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bursa’dan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Ticaret Bakanı Mehmet Muş İstanbul’dan liste başında aday gösterilecek. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi Bakanı Mustafa Varank Karadeniz illerinden liste başı yapılacak. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in ise Malatya’dan aday gösterilmesi bekleniyor.

MİLLET İTTİFAKI 11 İLDE ORTAK LİSTE ÇIKARACAK

Millet İttifakı 11 ilde ortak liste, ayrıca CHP ile İYİ Parti de 10 ilde ortak liste çıkaracak.
Öte yandan Saadet Partisi önderliğinde Gelecek ve DEVA Partisi’ni kapsayan ‘İttifak içinde ittifak’ formülü yapılan simülasyon sonucunda istenilen sonuç elde edilemediğinden çöktü. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “İttifak içinde ittifakı önemsiyordum. Ama maalesef bu konuda bir ittifak sağlayamadık. DEVA Partisi kendi logomuzla girelim dedi, biz de kendilerine bu mantıklı olmaz dedik” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol