Öne Çıkanlar yerelhaber Elazığspor O Hadis-i Şerif Bir Kez Daha Hatırlattı ENDİŞELİ BEKLEYİŞ Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Bu haber kez okundu.

AKIN; “8. OLAĞAN KONGREMİZ, MİLLETİMİZE UMUT OLMUŞTUR!”

Saadet Partisi’nin 8’inci Olağan Büyük Kongresi, “Kararlıyız, Milletin İktidarında Saadet Var” sloganıyla Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Düzenlenen kongreye Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladı. Partiyi 2023 seçimlerine taşıyacak kadroların belirlendiği kongrede, tek aday olan Temel Karamollaoğlu, geçerli oy kullanan delegenin tamamının oyuyla üçüncü kez genel başkan seçildi. 30 Ekim 2022 Pazar Günü gerçekleştirilen 8. Olağan Kongre ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın Kongrede ortaya çıkan coşkulu tablonun millete umut olduğuna dikkat çekerek; “Hacı Bayram Veli Kongre Salonunda Saadet Partimizin 8. Olağan Kongresini yoğun bir katılımla icra etmiş bulunuyoruz.

Tüm teşkilat mensuplarımızın yüksek bir motivasyon ve kararlılığa sahip olduğunu görmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Kongrede ortaya çıkan coşkulu tablo, milletimize umut olmuştur.

Saadet Partimiz yarım asırdan fazladır, milletimize, ülkemize en büyük katkıları sunmuş en büyük adımları atmasını sağlamıştır.

Bundan sonra da ilk seçimde iktidara gelerek ilkelerinden taviz vermeden aynı kararlılıkla milletimize en hayırlı hizmetleri yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Bu kongre büyük bir kalabalıkla yapılmasına rağmen, gerçek gücümüzün sadece küçük bir parçasıdır, numunesidir.

Birileri istemese bile, üzülse bile bu gücün gerçek kısmını seçimde göstereceğiz inşallah.

Kongremizin ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa hatırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan diliyorum. “dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol