Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Aksa Doğalgaz’dan Elazığ’a Uyarı!

6 Şubat Pazartesi günü saat 04.17’de Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İlk depremin ardından aynı gün içerisinde yine Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha yaşandı.

Depremin ardından bölgede çalışmalar hız kesmeden devam ederken doğalgaz tüketimi konusunda da kısıtlanmaya gidilmişti. 

AKSA Elazığ Doğalgaz tarafından yapılan açıklamaya göre depremzedelerin hızla doğalgazla buluşturulabilmesi Elazığ’da gaz akışının kesilmemesi için 2 gün süreyle gazın 19:00-22:00 arasında kullanılması gerektiği ifade edildi.

AKSA Doğalgaz tarafından yapılan açıklamada; “BOTAŞ hattının tamir işlemi bitirilene kadar afet bölgelerindeki depremzedelerin hızla doğal gazla buluşturulabilmesi ve Elazığ'da gaz akışının kesilmemesi için 2 gün süreyle gazın 19:00-22:00 arasında kullanılması ve hayati önem haricinde tüketim gerçekleştirilmemesini bildiririz” dedi.

AKSA DOĞALGAZ’DAN ELAZIĞ’A İKİNCİ UYARI

AKSA Elazığ Doğalgaz’dan ikinci bir uyarı daha geldi.  Yapılan açıklamaya göre kombi ve kazanların 20:00’a kadar kapatılmadığı takdirde Elazığ'da 15 gün süreyle doğalgaz kullanılamayacak.

AKSA Elazığ Doğalgaz tarafından yapılan açıklamada; “Lütfen kombi ve kazanınızı 20:00'a kadar kapatınız. Aksi halde şehrimizde 15 gün süreyle doğal gaz kullanılamayacaktır. Tamir işlemi tamamlanınca tekrar bilgi verilecektir” denildi.

elazığaksa doğalgazelektrikdepremuyarıelazığa uyarıdoğalgazkahramanmaraşaksa

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol