Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

AKSA ELAZIĞ DOĞALGAZ’DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Aksa Şanlıurfa Doğalgaz’da işletme müdürü olarak görev yapan Onur Dündar, 2022 Ağustos ayı itibarıyla Aksa Elazığ Doğalgaz’ın müdürü oldu.

Dündar, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2004’te Tuğra Proje’de satış müdürü olarak çalışma hayatına atıldı. 2005-2006 yılları arasında Makine Mühendisleri Odası’nda (MMO) Tesisat Komisyon Başkanlığı yaptı. Dündar, aynı zamanda asansör kontrol ve ruhsatlandırma çalışmalarında görev aldı. 2007-2012 yılları arasında Dekra Türkiye’de Şanlıurfa doğal gaz iletim ve dağıtım hatlarında proje müdürlüğü ve yapım kontrol müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2012-2018 arasında da Aksa Şanlıurfa Doğalgaz’da tesisat kontrol şefi olarak çalışan Dündar, 2018’de işletme müdürü oldu. Dündar, 2022 Ağustos ayında ise Aksa Elazığ Doğalgaz Şirket Müdürlüğü görevine atandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol