Öne Çıkanlar ELAZIĞ BELEDİYESİNDEN MİNİKLERE SİNEMA KEYFİ BELEDİYE ÇARŞISI ESNAFI DERTLİ a ya son yolculuğuna uğurlandı Keleştimur

Bu haber kez okundu.

Aksa Fırat Elektrik’ten işlemlere kolaylık

Elâzığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli’de yaklaşık 900 bin üzerinde aboneye elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Fırat Elektrik, kalite tazminatı ile güvence bedeli sorgulama ve iade işlemleri için tüm hizmet kanallarından başvuruları kabul ediyor 

Her daim müşteri memnuniyetini odağına alan çalışmalar gerçekleştiren Aksa Fırat Elektrik, kalite tazminatı ile güvence bedeli sorgulama ve iade işlemlerinin tüm hizmet kanallarından hızlı ve kolayca yapılmasına olanak sağlıyor. “Müşteri Odaklılık” anlayışıyla; müşteri taleplerine açık, şeffaf, hızlı, güven verici olarak çözüm sunan Aksa Fırat Elektrik, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya devam ediyor.

Kalite tazminatı ile güvence bedeli sorgulama ve iade işlemleri için müşteri hizmet merkezlerine gitmeden de Aksa Fırat Elektrik’in web sitesinden sorgulama ve iade başvurusu yapılabiliyor.

“Tazminat ve Güvence Bedeli İade İşlemlerinizi www.aksafirat.com üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. “Aksa Fırat Elektrik’ten yapılan açıklamada “Abonelerimiz, www.aksafirat.com web sitesinde yer alan kalite tazminatı ile güvence bedeli sorgulama sayfasından tesisat numarası, Türkiye Cumhuriyeti kimlik veya vergi kimlik numarası ile bilgilerini kolay ve hızlı bir şekilde sorgulayabiliyor. Aksa Fırat Elektrik olarak başvuru yapan abonelerimizin tazminat tutarlarının başvuru sonrasında hızlıca iadesini gerçekleştiriyoruz.” denildi. 

Kalite tazminatı ile güvence bedeli sorgulama ve iade işlemleri için detaylı bilgiye 444 9 186 numaralı çağrı merkezinden, size en yakın Aksa Fırat Elektrik müşteri hizmet merkezlerinden veya www.aksafirat.com web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. (BÜLTEN HABER)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol