Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

AKSARAY’A 6 PUAN STOPER’DEN

6. Hafta geride kalırken; aldığı 5 galibiyet, 1 mağlubiyetle lig sıralamasında 15 puanla 3. Sırada yer alan Aksaray Gençlikspor stoper mevkide oynayan Berkay Emre Sarısu, 2 maçta attığı tek golle takımına 6 puan getiren oyuncu oldu.

Takımda toplam 11 gol atılırken en dikkat çeken stoper mevkiinde oynayan Sarısu’nun golleri oldu. 6 hafta 90 dakika forma giyen Berkay Emre Sarısu; 3. Hafta kendi sahasında 12 Bingölspor ve 6. Hafta Malatya deplasmanında Arapgirspor’a attığı gollerle takımına altın değerindeki 6 puan toplamış oldu.

Ligin 7. Haftasında ise Elazığ derbisi sahne alacak.

Aksaray Gençlikspor bir diğer Elazığ temsilcisi Fırat Üniversitesi takımını fikstür gereği konuk edecek.

Fırat Üniversitesi ise bu sezon lige iyi bir başlangıç yapamadı ve aldığı başarısız sonuçların dışında 2 teknik heyette değişikliğe gitmesi birçok soru işaretleri beraberinde getirdi.

Aksaray Gençlikspor’un oynadığı karşılaşmalarda aldığı skorlar ve atılan goller ise şu şekilde oluştu; 1.Hafta; Maraş deplasmanında Kahramanmaraş İstiklalspor’a 4-0 mağlup oldu.

2.Hafta; Malatya deplasmanında Malatya İdman Yurdunu 2-4 galip geldi. Goller; Enes Altun: 2, Cihan Arslan ve Hasan Yılmaz 1’er gol. 3.Hafta; 12 Bingölspor’u Berkay Emre Sarısu’nun kafa golüyle 1-0 mağlup etti.

4.Hafta; Adıyaman deplasmanında Adıyaman ligden çekildiği için 0-3 hükmen galip gelmiş oldu. 5.Hafta; Viranşehir Belediyespor maçında 2-1 galip gelirken golleri; Enes Altun ve Furkan Keleş’ten geldi. 6.Hafta; Malatya deplasmanında Arapgirspor ile karşılaşan ekip 0-1 galip geldi ve takımın tek golünü stoper Berkay Emre Sarısu’dan geldi.

7.Hafta; Pazar günü Elazığ derbisi oynanacak ve Aksaray Gençlikspor Fırat Üniversitesi takımı ile karşı karşıya gelecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol