Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

AKSU:  Basın Gören Gözümüz, İşiten Kulağımızdır

KURS DER Başkanı Veli Aksu ve Yönetim Kurulu Üyesi Eğitimci, Eralp Sarıkamış, Yeni Ufuk Gazetesini ziyaretlerinde gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak tüm çalışan gazetecilerin gününü kutladılar.

Yeni Ufuk Gazetesini ziyaretlerinde Genel yayın Yönetmeni M. Nafiz Koca ile şehir basını hakkında fikir teatisinde de bulunan Başkan Aksu yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Tarafsız ve özgür basın, demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biridir.

Demokrasimizin en temel unsurlarından olan değerli basın mensuplarımız; basın ahlak kuralları doğrultusunda, toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel görev sayarak, ilimiz ve ülkemizin dört bir yanında kamuoyunu doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirmekte, yaşanan olayları tarafsız bir şekilde halkımıza aktararak vatandaşlarımızın doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlamaktadırlar.

YAZ KIŞ DEMEDEN ZORLU ŞARTLARDA

Gece-gündüz, yaz-kış demeden en zor şartlarda görevlerini büyük fedakârlıkla yerine getiren değerli basın mensuplarımız halkımızın talep ve beklentilerini ve yaşadığı sıkıntılarını dile getirerek, sıkıntıların çözümünde de çok önemli rol oynamaktadırlar.

Bizlere doğru bilgi aktarma çabası ile mesleğini icra eden, doğru ve anlık bilgileriyle halkımızın haber almasını sağlayan gazetecilerimize ve tüm basın mensuplarımıza bu zorlu görevlerinde üstün başarılar diliyorum.

BASIN GÖREN GÖZÜMÜZ, İŞİTEN KULAĞIMIZDIR

Ayrıca ilimizdeki ve bölgemizdeki yaşanan olaylardan ve meydana gelen gelişmelerden an be an haberdar olmamızı sağlayan gören gözümüz, işiten kulağımız değerli yerel basınımıza şükranlarımı sunuyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşünceler ile tüm basın mensuplarımızın, Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın mensuplarımızı rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına en kalbi duygularımla sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”

KOCA: ZİYARETLERİNİZ MORAL KAYNAĞI OLUYOR

Gazeteye ziyaretlerinden dolayı Kurs-Der başkan ve yönetimine teşekkürlerini belirten Genel Yayın Yönetmeni M.Nafiz Koca ise eğitim ile basının aynı öneme haiz olduğuna vurgu yaparak Kurs-Der’in de Elazığ’da önemli hizmetlere imza attıklarını söyledi.

Her 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde nezaket ziyaretlerinde bulunmayı ihmal etmeyerek gazetemize kadar gelmeniz bizlere moral kaynağı oluyor diyen Koca şahsınızda biz de sizlerin şehrin eğitimine sunduğunuz katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyor nazik ziyaretlerinizden dolayı da şükranlarımızı sunuyoruz. Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol