Öne Çıkanlar DEPREM a ya 23 Nisanda çocukları ağırladı. komisyonların iptal edilen incelemesinin yapılmasını istedi GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI BAYDAŞ

Bu haber kez okundu.

Analig Oryantiring Grup Müsabakaları Sona Erdi

Anadolu Yıldızlar Ligi faaliyet programı çerçevesinde, Şehrimiz ev sahipliğinde gerçekleşen Analig Oryantiring Grup müsabakaları, 9 ilden; Elazığ, Van, Kahramanmaraş, Batman, Osmaniye, Şırnak, Erzincan, Adana, Malatya olacak şekilde toplam 140 sporcunun katılımıyla 24-26 Temmuz tarihleri arasında Harput’ta Saygı Yürüyüşü ile başlayıp Kültür Park ve Fethi Sekin Mesire Alanında da gerçekleşerek son buldu.

DERECEYE GİREN İLLER SIRALAMASI;

Küçük Erkek;

l  1.Şırnak, 2.Batman, 3.Van, 4.Adana, 5.Elazığ, 6.Kahramanmaraş

Küçük Kız;

l  1.Batman, 2. Şırnak, 3. Elazığ, 4. Osmaniye

Yıldız Erkek;

l  1. Osmaniye, 2. Erzincan, 3. Şırnak, 4. Batman, 5. Van, 6. Elazığ, 7. Kahramanmaraş

Yıldız Kız;

l  1. Adana, 2. Erzincan, 3. Osmaniye, 4. Batman, 5. Kahramanmaraş, 6. Van

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada, “ Öncelikle 6 farklı kadim şehirlerimizden Aziz Şehrimize gelen 140 sporcumuzu ve antrenörlerini tebrik ediyorum. Maraş depreminde vefat eden Gençlik ve Spor personellerimizin anısına Harput’ta düzenlediğimiz  saygı yürüyüşü ile müsabakaları başlattık. Müsabakalar Kültür Park ve Fethi Sekin Mesire Alanında toplam 140 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Haritalarla en kısa sürede doğru hedefe ulaşmak için gayret gösteren sporcular madalyalarına kavuştular. Gösterdikleri gayretten dolayı hepsine teşekkür ediyor birkez daha tebrik ediyorum” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol