Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı yeniufuk elazığyeniufuk elazığdanhhaberler yerelhaber  elazığ

Bu haber kez okundu.

“ANILARDA ELAZIĞ KIZ İLKÖĞRETMEN OKULU” PROGRAMI DÜZENLENDİ

23- 25 Kasım tarihlerinde Elazığ Kız İlk öğretmen Okulunun Türk eğitim hayatına sunduğu hizmetleri kapsayan “Anılarda Elazığ Kız İlk öğretmen Okulu” programı ikinci gününde de devam etti. Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, Fırat Üniversitesi ve birçok kurumun katkılarıyla Elazığ Kız İlköğretmen Okulu Mezunları ve Manas Kültür evi tarafından düzenlenen “Anılarda Elazığ Kız İlköğretmen Okulu” programı kapsamında eğitim fakültesinde panel düzenlendi. Panele akademisyenler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz, Eğitim fakültesi olarak büyük bir özveriyle öğretmen yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, Tüm öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının öğretmenler gününü kutladı.

21.dönem Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Gül, öğretmen adaylarına seslenerek insanları severek mesleğe başlanılması gerektiğini söyledi.

Manzara karşısında duygulandığını belirten Elazığ Kız İlk Öğretmen Okulu Mezunu Meftune Güler Gül, anılarda kız ilköğretim okulu kitabı hakkında bilgi verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol