Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Arif Erol, AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı

İş insanı Arif Erol, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den Elazığ Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Erol, AK Parti’nin 2001 yılından bugüne kadar yeniden bir uyanış ve sağlam adımlarla, milletin daha müreffeh bir yaşam standartına  kavuşması için gece gündüze demeden var gücüyle çalışan bir parti olduğunu ve milletin teveccühü ile iktidarda olduğunu söyledi.

Ak parti Elazığ Milletvekili Aday adayı Arif Erol: “İlkesi ‘İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın olan partimiz girdiği her seçimden zaferle çıkmıştır.

Bu seçimde de milletimizin destekleri ve teveccühleri ile yeniden seçimleri kazanarak aynı doğrultuda milletimize hizmet etme yolunda devam edecektir. 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinde yaraları sarmak için tüm imkanları seferber ederek çalışmaları yürüten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bölgedeki tüm illerimizi en kısa zamanda yaraları sararak ayağa kaldıracaktır. “ dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili aday adayı Arif Erol, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümek ve bu kutlu davada yer almaktan onur duyacağını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol