Öne Çıkanlar Elazığdaki kaçakçılık operasyonunda 40 bin adet bandrolsüz makaron ele geçirildi 23 ELAZIĞ FK SERİYE BAĞLADI 01 TAZİYE EVİNİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI torba yasası İLHAN AYDININ ACI GÜNÜ

Bu haber kez okundu.

ASRİAD,KOSGEB Müdürünü Ağırladı

Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz, Yönetim kurulu ve şube üyelerinin katılım sağladığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Başkan Yılmaz ziyaretle ilgili yazılı olarak şu değerlendirmelerde bulundu.

Yılmaz Açıklamasında ‘Yıl içerisinde çeşitli zamanlarda, iş dünyasını ilgilendiren konularda, ilgili kurumlarla bilgilendirme toplantılarında bir araya gelmekteyiz.

Bizim için bölgemiz için önemli bir kurum olan KOSGEB ile de bir arada güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

KOSGEB’i, Üyelerimizin ve firmalarımızın ihtiyaç duydukları konularda gelişimini ve var olan işletme sorunlarının çözümü noktasında çeşitli zamanlarda proje ve destek duyurularına çıkması münasebetiyle önemsiyoruz.

Sağlamış oldukları girişimcilik kursları vasıtasıyla birçok gencimize kendi işini kurabilme olanağı sağlayan bir kurum olduklarını biliyoruz.

Çıkmış oldukları proje ve destek duyuruları ile bölgemizdeki küçük ve orta ölçekteki işletmelere gelişimleri ve büyümeleri noktasında önemli derecelerde maddi ve danışman destekleri sağlandığını görmekteyiz.

Bu minvalde üyelerimizin bilinçlenmesi, bu proje ve desteklerden yararlanabilmesi noktasında Sn il müdürümüzün de yoğun iş tempolarına rağmen bizlerle vakit ayırdı, kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

KOSGEB in faaliyetleri ve proje duyuruları hakkında detaylı ve önemli bilgilendirmelerde bulunan KOSGEB İl müdürü Sn. Şaban Yaşa, KOSGEB’e sunulan projelerin ve çalışmaların geri dönüşleri, KOSGEB’den alınabilecek destekler, KOSGEB’in yeni kurum ve kuruluşlara yapmış olduğu tecrübe ve maddi destek içerikleri, KOSGEB eğitimleri ve personel desteklerine değinilen toplantıda üyelerin de soruları üzerine soru-cevap kısımlı bir bölüm de gerçekleşti.

Bu kapsamda soruları cevaplayan ve belirli konulara açıklık getirmeye çalışan KOSGEB Elazığ İl Müdürü Sn. Şaban Yaşa, KOSGEB destekleri için projelerini bizlere sunan ve bizden destek bekleyen girişimcilerimize en iyi eğitimi ve hizmeti vermek için ciddi bir çalışma içerisindeyiz.

Eğitimler kapsamında girişimcilerimizin her konuda aydınlanması ve girişimcilik adına akıllarında oluşabilecek soru işaretlerine engel olmaya çalışacağız.

Bizim için siz işadamlarıyla bu tarz ortamlarda buluşabilmek çok güzel. Sivil Toplum Kuruluşlarının bizleri davet etmesi durumunda bizde KOSGEB olarak elimizden geldiğince katılım sağlayıp girişimcilerimizi ve işadamlarımızı aydınlatmaya çalışacağız. Bizleri davet ettikleri için ayrıca ASRİAD Elazığ Başkanı Sayın Abdulkerim Yılmaz’a ve üyelerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol