Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

Asrın Hırsızları Yakalandı

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 11 ili etkiledi. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem sonrasında bölgeye çok sayıda yardım sevk edildi.

Kolluk kuvvetleri de güvenlik ve yardımların düzenli olarak sağlanması için bölgeye sevk edildi.

Depremin yaralarını sarmak ve depremzedelerin bir nebze de olsa ihtiyaçlarını karşılamak için herkes tek yürek olurken depremzedeleri dolandıran ve hırsızlık yapan vicdansızların haberleri ‘pes’ dedirtti.

Hatay’da deprem alanlarında vurgun devam ediyor. Bir komiser yardımcısı ve mahalle bekçisinde çok sayıda ziynet eşyası, para ve elektronik cihazlar yakalandı.

Hatay’da deprem bölgesinde görevli olan komiser yardımcısı ve mahalle bekçisinin üzerinde çok sayıda ziynet, banknot, elektronik cihazlar ve cep telefonları yakalandı…

Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan görüntüler şaşkınlık yarattı. Deprem bölgesinde görevli olan bir komiser yardımcısı ve mahalle bekçisinin üzerinden çıkanlar şok etti.

İddialara göre Tokat Özel Harekat Şube Müdürlüğü Ekipleri Emek Mahallesi 3317 sokakta bulunan Sakarya Emniyet Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Hasan Güven ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Mahalle Bekçisi Sergen Öksüz’ü durdurdu… İki görevlinin üzerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda maddi değere sahip eşya yakalandı.

Bir sırt çantası içinde çok sayıda ziynet eşyası, farklı para birimlerinin olduğu banknot, elektronik eşya ve çok sayıda cep telefonu yakalandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol