Öne Çıkanlar İSTİHDAM PROGRAMIYLA İŞ GARANTİSİ SAĞLANACAK Periler Hakan Acer ile devam edecek Zabıta Kaçak Büfeye Göz Yummadı  bakan soylu VALİ DR. ÖMER TORAMAN KEBAN İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Bu haber kez okundu.

ATATÜRK'ÜN ELAZIĞ'A GELİŞİ KUTLANDI

Elazığ Öğretmenevinde düzenlenen törene Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Evren, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, kamu kurum müdürleri, emniyet ve askeri personel, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Program Atatürk Anıtına çelenk sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Öğretmenevi Salonunda Atatürk’ün konakladığı odayı ziyaret etti.

"CUMHURİYETİMİZİN 100’ÜNCÜ YILINA DOĞRU HIZLI VE EMİN ADIMLARLA"

Vali Toraman Şeref Defterini imzalayarak,“İstiklal mücadelemizin başkomutanı cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 85 yıl önce ilimizi şereflendirdiğiniz bu mekanda yine aynı heyecan, gurur ve saygıyla huzurundayız.

Cumhuriyetin kurulmasının ardından çıkmış olduğunuz yurt gezilerinde Elazığ’a yer vermeniz ilimiz adına bir gurur vesilesidir. Bu aziz şehrin mert, yiğit ve vatanperver insanları o gün sizi nasıl yüreğine bastıysa bugün de aynı hissiyat ve özlemle manevi varlığınızı gönlünde yaşatmaktadır.

Bizler bugün 'En büyük eserim' dediğin cumhuriyetimizin 100’üncü yılına doğru hızlı ve emin adımlarla ilerlerken cumhuriyetimizi bugün bulunduğu noktadan daha ileriye taşımak adına bıkmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Bu anlamlı günde başta siz olmak üzere aziz şehitlerimizi ve Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol