Öne Çıkanlar BAŞKAN ÖZDOĞAN: ŞEKERİNDE TADI KAÇTI Kalman: Konteyner Kentlerde Kalan Depremzedeleri Derhal Konutlara Yerleştirin ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK Milletimizin Hür İradesine Zincir Vurulamayacağının İlanıdır… İşçi Alacaklarının Tahsili İmkansız Hale Gelecek

Bu haber kez okundu.

Atatürk'ün Elazığ'a Gelişi Kutlandı

Öğretmenevi önünde düzenlenen törene Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, kurum müdürleri, askeri erkan ve gaziler katıldı.

Törende protokol, Atatürk anıtına çelenk sundu, İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve beraberindekiler Mustafa Kemal Atatürk'ün Elazığ'a gelişinde Öğretmenevinde kaldığı odayı gezdi.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, yaptığı açıklamada, "Yurt sathında yaktığınız kurtuluş meşalesiyle başlayan bağımsızlık mücadelesini Cumhuriyet gibi bir cevherle taçlandırıp milletimize emanet ettiniz. Şanlı eseriniz olan Türkiye Cumhuriyeti, açtığınız yolda bugün emin adımlarla ilerliyor ve ilerlemeye devam edecektir.

Bizler, köklü bir tarih ve kadim bir medeniyetten süzülen Elazığ'ın evlatları olarak, açtığınız aydınlanma ve çağdaşlaşma yolunda durmadan yürüyeceğimize ve mukaddes vatanın hangi köşesinde olursak olalım gösterdiğiniz hedefe azimle ulaşacağımıza manevi huzurlarınızda bir kez daha söz veriyoruz.

Şereflendirdiğiniz bu mekanda sonsuz minnet ve şükran duyguları ile aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol