Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Ateş: “Depremin Yaralarını Sarıyoruz

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı, afetzedelere ulaştırılacak yardımları toplayarak dağıtımını koordine edebilmek için Elazığ OSB’de Bölge Dağıtım Merkezi ile afet yönetim masası oluşturdu.


Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş’in koordinasyonunda oluşturulan afet yönetim masası, toplanan yardımları afet bölgesine ulaştırmaya devam ediyor.


Bu kapsamda Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla da deprem sonrası yardım faaliyetlerini yerinde incelemek üzere Elazığ’a gelerek Bölge Dağıtım Deposunda çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve deprem bölgesine yapılan yardım çalışmalarına katıldı.

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı olarak afet bölgelerine 4 tır yardım malzemesinin ardından çadır, yemek, kıyafet, ekmek ve su yüklü yardım araçlarının hareket ettiğini ifade eden yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş şunları söyledi:

“Depremin ilk saatlerinden itibaren yardım çalışmalarına başlayan partimiz, ilk etapta Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde bir merkez depo oluşturmakla işe başladık. Tüm teşkilat mensuplarımız Elazığ il teşkilatımız tarafında il genelinde başlatılan yardım kampanyası sonucu toplanan yardım malzemeleri ana depomuza getirilerek tasnif ediliyor. Başka ekmek, su, battaniye, çocuk bezi, gıda malzemeleri üzere yaşam malzemeleri günlük periyotlar halinde MalatyaAdıyamanKahramanmaraş, Osmaniye, Gaziantep, Hatay illerimize gönderildi. Yardım araçlarımız bölgedeki tüm noktalara seferler düzenliyor. Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Aşıla, MKYK üyemiz Mehmet Gül ve tüm ilçe başkanlarımız ile birlikte Malatya'da saha çalışmalarını sürdürüyoruz. Depremin yaşandığı tüm illere yönelik çalışmalarımız devam ederken Malatya ilimizde iki dağıtım noktasında depremzedelere yönelik yardım stantlarımız çalışmalarını sürdürüyor. Her gün iki aracımız yardım ulaştırmaya devam ediyor. Depremim yaralarını hep birlikte sarmak ve bu zor günler, geride bırakmak için daha çok dayanışmaya ve yardımlaşmaya ihtiyacımız var. Elazığlı hemşerilerimizin deprem bölgelerine olan yardım ve destekleri, depremzedelere evlerini açıp onları misafir etmeleri bu zor günleri birlikte aşacağımızın en güzel göstergesi. Hemşerilerimizin bu duyarlılığı her türlü takdirin üzerindedir. Deprem bölgelerine ulaştırılmak istenen yardım malzemeleri için hemşerilerimiz bizleri arayabilir ya da bizlere ulaşılırlarsa aynı gün deprem bölgesine gönderilmesine katkıda bulunmuş olurlar. Yardımda bulunan tüm hemşehrilerimize bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol