Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

Aydın Ayaz: Belediye İşçileri Görevlerine Dönecek

Belediyelerin, bütçelerini sebep göstererek çıkardıkları işçilerin yapılacak yeni yasal düzenleme ile görevlerine döneceğini ifade eden Aydın Ayaz, bu haksızlığı gideren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a minnettar olduklarını söyledi.

AYAZ: CUMHURBAŞKANIMIZ KAYITSIZ KALMADI

Yazıkonak Beldesi’nin çehresinin değişmesinde önemli rol alan belediye işçilerinin haksız bir şekilde görevlerine son verildiğinin altını çizen Aydın Ayaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu olaya kayıtsız kalmadığını belirterek,  açıklamasında şunları belirtti:

“2019 yılı mahalli idareler seçimlerinde yeni göreve başlayan Belediye Başkanlarının tasarrufu ile işten çıkarılan belediye işçileri yapılacak yeni yasal düzenleme ile tekrar görevlerine dönecek. Her bir belediye çalışanımız beldemizin gelişip kalkınması adına canla başla çalışan kardeşlerimizdir. Hukuksuz ve adaletten uzak bir şekilde işlerine son verilen belediye çalışanlarımızın sesine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kayıtsız kalmayarak yasal düzenlemenin yapılacağı müjdesini verdi. Kısa bir süre sonra işlerine son verilen kardeşlerimizin yeniden görevlerine döneceğine olan inancım tamdır.”

YAZIKONAK BELEDİYESİ’NDEN ÇIKARILAN 42 PERSONEL GÖREVLERİNE DÖNECEK

Önceki dönem Yazıkonak Belediye Başkanı Aydın Ayaz, yaklaşık 4 yıldır hukuk mücadelesi ile göreve iadelerini bekleyen Yazıkonak Belediyesi’nde işten çıkarılan 42 personelin görevine yasal düzenleme ile geri döneceğini söyledi. Ayaz, evlerine helal lokma götürmek adına gecesini gündüzüne katan belediye işçilerinin uğradığı haksızlığın da son bulacağını sözlerine ekledi. Ayaz, sözlerini şöyle tamamladı:

“Yazıkonak Belediyesi’nden işten çıkarılan 42 kardeşimizle 4 yıl boyunca büyük bir hukuk mücadelesi verdik. Her bir kardeşimin bizim için değerli olduğunu belirtmek isterim. İşçi kardeşlerimize reva görülen bu haksızlık karşısında susmamız mümkün değildi. Allah’a şükürler olsun ki dünya liderimiz tarafından bu haksızlık ortadan kaldırılacak. Bu duygu ve düşüncelerle yasal düzenleme müjdesini paylaşan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyor, işten çıkarılan kardeşlerimizin de gözleri aydın olsun diyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol