Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk Bilgilendirme Toplantıları Devam Ediyor Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı Eğitim için ayrılan bir alanın eğitim dışında bir amaçla kullanılmasına karşıyız gayrimenkul

Bu haber kez okundu.

Bahçeli: 'Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm'

6 Şubat’ta meydana gelen  Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem sonrası binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Geçtiğimiz hafta grup toplantısında yaptığı açıklama ile deprem bölgesine gideceğini söyleyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile temaslarda ve açıklamalarda bulundu.

'HÜKÜMET İSTİFA' SLOGANLARINA TEPKİ

Hiç kimse sahipsiz değildir. Felaketten siyasi ve ekonomik rant devşirmeye heveslenenlerin devleti töhmet altında bırakarak karalama arayışında olanların yaptıkları bozgunculuktur. Açtıkları iftira cephesine yığınak yapmaları utanç verici ayıptır. Stadyumlardan hükümet istifa bağırtısının koro halinde seslendirilmesi, deprem felaketinde hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza ve depremzede kardeşlerimize vahim bir saygısızlıktır. Sporu siyasileştirmeye çalışanlar alçakça kurgu içinde.

BEŞİKTAŞ ÜYELİĞİNİ BIRAKTI

Beşiktaş üyeliğinden ayrıldım, ben bundan sonra Karagümrüklüyüm. Karagümrük sporuna gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim.

BUGÜN MALATYA'DA OLACAĞIZ

Bu sıkıntılarla perçinleşmiş ortamda, sayın Cumhurbaşkanımızla birliklte Hatay'ı ve ilçelerini ziyaret ettik. Sonra Kahramanmaraş'a geçtik. Dün Adıyaman'a gittik. Bugün öğleden sonra Malatya'da olacağız. Yaralar hızla sarılmakta hiç kimse aç ve açıkta bırakılmamaktadır. Sosyal ve ekonomik toparlanma devam etmektedir.

# mhp, grup toplantısı, devlet bahçeli, açıklama, adıyaman, deprem, kahramanmaraş, malatya, hatay, ziyaret, depremzede

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol