Öne Çıkanlar KENT MEYDANI VE YER ALTI OTOPARKI PROJESİ HİZMETE HAZIRLANIYOR Rektör Göktaş Fakülteleri Ziyaret Etti yaz sıcaklıkları YENİCELİ KEMALE ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK Güneş enerjisi ile su ısıtma sistemi satın alınacaktır

Bu haber kez okundu.

BAKAN VAHİT KİRİŞCİ ELAZIĞ'DA

Bakan Prof. Dr. Vahit Kirişci'yi Elazığ Havalimanı’nda Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ 26. Dönem Milletvekili Av. Ömer Serdar karşıladı.

Bakan Kirişci Elazığ temasları kapsamında ilk olarak Kanal 23’ten de canlı yayınlanacak olan Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Murat Nehri Havzası Rehabilitasyon Projesi programına katılacak.

Bakan Kirişci Elazığ programı kapsamında Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı ve MHP Elazığ İl Başkanlığında temasta bulunacak.

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, tarım sektör temsilcileri ile de toplantıda bir araya gelecek

Bakan Kirişci son olarak, “İlk Oyum AK Parti’ye Oyum Erdoğan’a” Gençlik Buluşması kapsamında İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezinde gençlerle bir araya gelecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol