Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Balık: Cumhurbaşkanımız Elazığ'ı Çok Seviyor

HABER: GÜLÇİN TURGUT

24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balıkseçim çalışmaları kapsamında Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca’yı ziyaret etti. Ziyarette seçim sonuçlarını ve 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci turu değerlendiren Sermin Balık, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek çalışmaları kapsamında sahada olduklarını ve gayretle çalıştıklarını söyledi. Balık, 28 Mayıs’ta Elazığ’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek çıkacağından şüphe duymadıklarını belirterek, “14 Mart'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye' de 13'ncü olmuştuk.  Bu seçimde ilk 5'e gireceğimize ben yürekten inanıyorum.” dedi.

DÜNYANIN ODAKLANDIĞI BİR SEÇİM

24 ve 27. Dönem AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Dünya’nın seçim sonucu merakla beklediğini söyleyerek, “Bırakın Türkiye'yi, dünyanın odaklandığı bir seçim aslında. Bütün dünya büyük bir merakla bu seçim sonucunu bekliyor. Yalnızca merak etmekle kalmıyorlar.  Seçimi sabote etmeye de gayret ediyorlar. Ancak biz vatandaşımızın özverilerine vatandaşımızın vicdanına çok güveniyoruz.” dedi.

 1.TURDA MECLİS ÇOĞUNLUĞUNU ALDIK

Sermin Balık, 1. Turda meclisin çoğunluğunu aldıklarını 2. Turda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tekrardan seçileceğini söyleyerek, “Birinci turda geçemedik ancak biz meclis çoğunluğunu aldık.  Arada çok büyük bir oy farkı var. İnşallah bu pazar ikinci seçimde Sayın Cumhurbaşkanımızı yine gümbür gümbür Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz.” diye konuştu. 

HEMŞEHRİLERİMİZ REHAVETE KAPILMASINLAR

Seçmene seslenen Sermin Balık, “Hayal ettiğimiz Türkiye Yüzyılını inşa etmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımız da bunun bilinciyle, bunun düşüncesiyle sandıklara gidecektir. Ben hemşerilerimden bir tek şey rica ediyorum rehavete kapılmasınlar. Bir oydan bir şey olmaz demesinler.” İfadelerini kullandı.

TEK GÜÇ MİLLİ İRADE VE MİLLETTİR

“Bir oyun var ve oyunu bozacak tek güç milli irade ve millettir.” diyen Balık, “Dolayısıyla bu millet daha önce pek çok oyunu bozduğu gibi bu dünyanın oynadığı oyunu da mutlaka bozacaktır ve büyük Türkiye hayallerine kavuşması için elinden geleni yapacaktır. Biz de bu amaçla sahadayız. Vatandaşlarımızı geziyoruz, esnafımızı geziyoruz. Yönetimdeki arkadaşlarımızla, yeni vekillerimizle birlikte sahada var olmaya, yeni yüzyılı anlatmaya ve cumhurbaşkanımızı yeniden başkan seçtirmeye gayret ediyoruz.“ ifadelerini kullandı.

BİZ DAVA İNSANIYIZ

Makam değil dava insanı olduklarını söyleyen Balık, “Biz dava insanıyız. En önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımıza biz Türkiye sevdasıyla bağlıyız. O yüzden de biz de makamlar, mevkiler önemli değildir. Bizim sevdamız AK Parti Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır.” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ ELAZIĞ'I ÇOK SEVİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Elazığ’ın her zaman yanında olduğunu 24 Ocak depreminin ise bunun göstergesi olduğunu belirterek, “İlk seçimde 14  Mart'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye' de 13'ncü olmuştuk.  Bu seçimde ilk 5'e gireceğimize ben yürekten inanıyorum. Çünkü biz daha önce Türkiye dereceleri yapmıştık. Bu seçimde de yine Cumhurbaşkanımıza teveccühünü, sevgisini vefasını Elazığ'ın göstereceğini düşünüyorum. Cumhurbaşkanımız Elazığ'ı çok seviyor. Bunu bütün milletimiz de 24 Ocak depreminden sonra çok net olarak gördü. Her aşamasını, her anını Cumhurbaşkanımız bire bir takip etti. Bu kadar çok hizmet yapılabildiysek elbette ki Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere verdiği yetkiyledir.” dedi.

  KOCA: TEVECCÜH 28 MAYIS’TA BİRAZ DAHA KATLANACAK

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca ise, Elazığlıların 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanına sevgisinden Elazığ iller sıralamasında ülkede 13. Sırada yer aldığını 2. Tur seçimlerinde ise teveccühün katlanarak artacağını kaydederek, “Bir Elazığlı olarak sayın vekilimize iki dönem yapmış olduğu milletvekilliğinden dolayı ve vermiş olduğu hizmetler açısından teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendilerinin de bahsettiği gibi önemli bir süreç, önemli bir seçim. 14 Mayıs seçimlerinde Elazığ, Cumhurbaşkanına her ne kadar mecliste gerekli yetkiyi vermese de, Cumhurbaşkanı'nın şahsına olan teveccüh ve sevgisinden dolayı 13’ncü sırada kendisine yer edindi. Teveccüh bu dönem biraz daha katlanacak. Bunu da Elazığ'ın Sayın Cumhurbaşkanına olan sevgisi ve güvenimden dolayı olduğunu düşünüyorum.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol