Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

BALIK'TAN ELAZIĞSPOR'A ZİYARET

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Entegre Solar Elazığspor’u ziyaret eden AK Parti Milletvekili Sermin Balık, Başkan Serkan Çayır ile yöneticileri yeniden yönetime seçilmelerinden dolayı tebrik etti.

Yeni Yönetim Kurulunun başarılı çalışmalar yapacağına inandığını belirten AK Parti Milletvekili Sermin Balık “Elazığspor bu şehrin bir markasıdır bir değeridir. Geçmişte bende bu kulübe yöneticilik yaptım.Hepinizin bu takımı başarıya taşımak için elinizden gelen gayreti göstereceğinizden eminim.”dedi.

Milletvekili Sermin Balık; “Gördüğüm kadarıyla heyecanlı, bu işe baş koymuş bir ekiple Serkan Başkanım yola devam edecek. Ben yeni başarılarda sizleri alkışlamakla tebrik ediyorum. Elazığspor şehrimizin bir değeri, bir kıymeti. Elazığ’da doğan her çocuk önce milliyetçi, devletçi sonrada Elazığsporlu olur. Elazığ’ın bu marka değeri bu saatten sonra hepimize emanet ”sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol