Öne Çıkanlar ELAZIĞMALATYA HATTINDA AFET MÜDAHALE MERKEZİ KURULACAK

Bu haber kez okundu.

BAŞHEKİM YILDIZ ELAZIĞ’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Uzun yıllar Elazığ devlet hastanesi başhekimliği görevinde bulunan ve daha sonra İstanbul’a yerleşen Dr. Mehmet Yıldız bir süreden beri kanser tedavisi görüyordu. Dr. Yıldız İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Elazığ’da sevilen ve çalışkanlığıyla bilinen Dr. Mehmet Yıldız başhekimliği döneminde Devlet Hastanesinde yaptırdığı ek binalar ve hastane içerisindeki iyileştirme çalışmaları ile adından söz ettirmişti.

MHP’DEN İKİ DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMUŞTU

İki dönem Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ milletvekili adayı olan, Dr Mehmet Yıldız'ın eşi Elazığ yüksek seçim kurulu başkanlığı yapmış yüksek Elazığ hakimiydi.

Önceki günü İstanbul’da vefat eden Dr. Mehmet Yıldız’ın Cenazesi 20.09.2022 Salı günü sabah saat 06:00 uçağı İle Elazığ’a getirelerek İzzet paşa Camiinde kılınan öğle namazının ardından Harput aile mezarlığında defnedildi.

Cenaze Törenine siyasi parti temsilcileri, İlçe Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, Oda Başkanları, STK Temsilcileri ve kalabalık bir topluluk katıldı. Yıldız ailesi taziyeleri Aziziye camiinde kabul ediyor.

Yeni Ufuk Gazetesi olarak merhum Mehmet Yıldız’a, Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol